Stimați parteneri,

Global Innovation Solution participă ca și expozant la EXPOAPA 2016, manifestare care are loc la Palatul Parlamentului în perioada 16-18 mai 2016. Ne găsiți în sala I.C. Brătianu, standul A1, unde vă vom prezenta cele mai performante tehnologii în materie de rezervoare din oțel cu înveliș epoxidic.

Global Innovation Solution a devenit unic reprezentant al BalmoralTanks în România pentru comercializarea rezervoarelor Efusion TM

Cu peste 35 de ani de experiență în domeniul rezervoarelor asamblate cu bolțuri, Balmoral Ltd. UK este o companie privată specializată în produse de rezistență submarină, de flotație, de izolare, elastomeri și energie regenerabilă, soluții de depozitare și tratare a lichidelor pentru ingineria civilă și de mediu. Global Innovation Solution este o companie cu capital integral românesc, constituită de experți în furnizarea soluțiilor tehnice integrate pentru o gamă largă de servicii asociate protecției mediului și energeticii.

Avem o echipă multidisciplinară de specialiști cu înaltă calificare și o vastă experiență în ingineria mediului, energetică industrială, eficienţă energetică, surse alternative de energie, protecţia mediului, inginerie chimică și politici energetice, ceea ce ne permite să oferim servicii variate, cum ar fi asistenţă tehnică în proiecte de cercetare, dezvoltare, inovare și consultanță pe diverse domenii.